Artikel 1. Algemene Voorwaarden

1.1 De Algemene Voorwaarden van Ohlalaa zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Ohlalaa. Wanneer je een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst. Als er vragen zijn over deze voorwaarden, neem dan contact op met Ohlalaa via hello@ohlalaa.nl.

 

Artikel 2. Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat je een bestelling plaatst. Ohlalaa verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Ohlalaa de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvang je per e-mail een bevestiging dat de bestelling geplaatst is. Zodra de betaling voldaan is, ontvang je een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, hierbij zit een factuur (met vermelding van btw), de details van de bestelling en het retourformulier.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. En aantal producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het retourneren (zie artikel 6), maar het kan geen aanleiding vormen om een claim in te dienen.

2.4 Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

 

Artikel 3. Betaling en Betaalmethoden

3.1 Betaling geschiedt via de webshop per iDeal, creditcard (Visa- en Master Card) of bank overboeking. Ohlalaa accepteert iDeal-betalingen via diverse banken.

3.2 Ohlalaa accepteert kortingscodes en cadeaubonnen. Kortingscodes bieden een korting op artikelen. Dit kan een bepaald percentage of bedrag zijn van het totaalbedrag exclusief verzendkosten. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Ohlalaa. Er kan per bestelling één cadeaubon ingewisseld worden.

3.3 Indien Ohlalaa per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben wij het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld. Ohlalaa zal in dat geval contact met je opnemen.

3.4 Alle productprijzen op www.ohlalaa.nl zijn in euro’s, inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

3.5 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Ohlalaa of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcard gegevens niet zichtbaar.

 

Artikel 4. Verzendkosten en Verwachte Levertijd

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het totaalbedrag dat je betaalt worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

    Bij een bestelling boven de € 100,- is de verzending gratis

    Brievenbuspost Nederland € 3,90

    Pakketpost Nederland vanaf € 6,95

    Europa Zone 1:  tot 2 kg. € 13,00 - tot 5 kg. € 19,50

    Europa Zone 2:  tot 2 kg. € 18,50 - tot 5 kg. € 25,00

    Wereldwijd: tot 2 kg. € 24,30 - tot 5 kg. € 34,30

Europa zone 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.

Europa zone 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.

Wereldwijd: Alle overige landen (incl. Rusland).

Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden (maar meestal zijn we véél sneller), met uitzondering van weekend- en feestdagen. In Nederland heb je je bestelling vervolgens binnen 1 à 2 dagen in huis. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via hello@ohlalaa.nl. Als je 'brievenbuspakketje' hebt aangeklikt, en het bestelde item past niet door de brievenbus, dan kan het zijn dat het pakketje terug gaat van de brievenbezorging, naar de pakketdienst. Houd dan rekening met 5 dagen extra bezorgtijd!

 

Artikel 5. Levering

5.1 Alle bestellingen worden per post verstuurd.

5.2 Als het verkeerde afleveradres is opgegeven en daarom extra kosten van toepassing zijn brengt Ohlalaa deze extra kosten bij je in rekening.

5.3 Ohlalaa streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd door je te laten ontvangen. Ohlalaa is niet aansprakelijk voor vertragingen door postdiensten.

5.4 Tot en met het moment van levering draagt Ohlalaa de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan jou.

5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Ohlalaa zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

 

Artikel 6. Zichttermijn

6.1 Ohlalaa streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij je aan de kwaliteit en het aantal producten binnen zeven (7) werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur je een e-mailbericht naar hello@ohlalaa.nl. Indien er binnen zeven (7) werkdagen door Ohlalaa geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat Ohlalaa ervan uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

6.2 Tijdens de zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

6.3 Je stuurt (de) (het) artikel(en) binnen de zichttermijn in de originele verpakking, samen met het ingevulde retourformulier naar het adres wat op het retourformulier staat aangegeven.

 

Artikel 7. Retourneren

7.1 Je hebt het recht om de geleverde artikelen van Ohlalaa binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren. We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heb je, als koper, vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen, veertien (14) dagen de tijd om het product terug te sturen in de originele verpakking.

7.2 Het retourformulier moet altijd worden meegestuurd. Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier kunnen wij niet in behandeling nemen.

7.3 Je kunt het pakket samen met het ingevulde retourformulier terugsturen naar:

Ohlalaa.nl
Hildegondestraat 21
1402 XG Bussum

7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor jou.

7.5 Indien goederen gebruikt, gedragen, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

7.6 Restitutie van de betaalde prijs, exclusief verzendkosten, vindt plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst en controle.

7.7 Indien er betaald is met een cadeaubon of kortingscode zal er een nieuwe cadeaubon of kortingscode worden aangemaakt (er wordt geen geld teruggestort).

 

Artikel 8. Garantie

8.1 Na de zichttermijn van veertien (14) dagen (artikel 5.1) geeft Ohlalaa twee (2) maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als je niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, kun je een e-mail sturen naar hello@ohlalaa.nl.

8.2 Ohlalaa zal je een passend alternatief voorstellen, maar Ohlalaa besluit voor welke van de volgende opties wordt gekozen: vervanging, of restitutie.

8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van (een foto van) het beschadigde artikel en controle.

8.4 Als we het artikel vervangen, kan dat tot veertien (14) werkdagen duren.

8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als er door jou of anderen wijzigingen aan het product zijn aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

 

Artikel 9. Verzorginstructies

De sieraden van Ohlalaa zijn handgemaakt en bestaan uit diverse kostbare materialen. Om ervoor te zorgen dat de sieraden lang mooi blijven, willen wij je graag de volgende verzorginstructies meegeven:

Gold plated - Om de kleur te behouden moet je deze afdoen voor het douchen of zwemmen of als er kans bestaat dat het sieraad op een andere manier nat wordt. Vermijd ook het gebruik van parfum, andere oliën en lotions op de sieraden. Deze producten kunnen namelijk de toplaag van de sieraden beschadigen.

 

Artikel 10. Copyright

10.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Ohlalaa zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Ohlalaa mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

 

Artikel 11. Geschillen

11.1 Op de overeenkomst en deze algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

 

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 5-8-2019.

Artikel 1. Algemene Voorwaarden
1.1 De Algemene Voorwaarden van Ohlalaa zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Ohlalaa. Wanneer je een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst. Als er vragen zijn over deze voorwaarden, neem dan contact op met Ohlalaa via hello@ohlalaa.nl.

Artikel 2. Overeenkomst en Bestelling
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat je een bestelling plaatst. Ohlalaa verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Ohlalaa de enige eigenaar van de producten.
2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvang je per e-mail een bevestiging dat de bestelling geplaatst is. Zodra de betaling voldaan is, ontvang je een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, hierbij zit een factuur (met vermelding van btw), de details van de bestelling en het retourformulier.
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. En aantal producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het retourneren (zie artikel 6), maar het kan geen aanleiding vormen om een claim in te dienen.
2.4 Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

Artikel 3. Betaling en Betaalmethoden
3.1 Betaling geschiedt via de webshop per iDeal, creditcard (Visa- en Master Card) of bank overboeking. Ohlalaa accepteert iDeal-betalingen via diverse banken.
3.2 Ohlalaa accepteert kortingscodes en cadeaubonnen. Kortingscodes bieden een korting op artikelen. Dit kan een bepaald percentage of bedrag zijn van het totaalbedrag exclusief verzendkosten. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Ohlalaa. Er kan per bestelling één cadeaubon ingewisseld worden.
3.3 Indien Ohlalaa per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben wij het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld. Ohlalaa zal in dat geval contact met je opnemen.
3.4 Alle productprijzen op www.ohlalaa.nl zijn in euro’s, inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
3.5 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Ohlalaa of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcard gegevens niet zichtbaar.

Artikel 4. Verzendkosten en Verwachte Levertijd
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het totaalbedrag dat je betaalt worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.
 Bij een bestelling boven de € 100,- is de verzending gratis
 Brievenbuspost Nederland € 3,90
 Pakketpost Nederland vanaf € 6,95
 Europa Zone 1: tot 2 kg. € 13,00 - tot 5 kg. € 19,50
 Europa Zone 2: tot 2 kg. € 18,50 - tot 5 kg. € 25,00
 Wereldwijd: tot 2 kg. € 24,30 - tot 5 kg. € 34,30
Europa zone 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.
Europa zone 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.
Wereldwijd: Alle overige landen (incl. Rusland).
Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden (maar meestal zijn we véél sneller), met uitzondering van weekend- en feestdagen. In Nederland heb je je bestelling vervolgens binnen 1 à 2 dagen in huis. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via hello@ohlalaa.nl. Als je `brievenbuspakketje` hebt aangeklikt, en het bestelde item past niet door de brievenbus, dan kan het zijn dat het pakketje terug gaat van de brievenbezorging, naar de pakketdienst. Houd dan rekening met 5 dagen extra bezorgtijd!

Artikel 5. Levering
5.1 Alle bestellingen worden per post verstuurd.
5.2 Als het verkeerde afleveradres is opgegeven en daarom extra kosten van toepassing zijn brengt Ohlalaa deze extra kosten bij je in rekening.
5.3 Ohlalaa streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd door je te laten ontvangen. Ohlalaa is niet aansprakelijk voor vertragingen door postdiensten.
5.4 Tot en met het moment van levering draagt Ohlalaa de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan jou.
5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Ohlalaa zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 6. Zichttermijn
6.1 Ohlalaa streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij je aan de kwaliteit en het aantal producten binnen zeven (7) werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur je een e-mailbericht naar hello@ohlalaa.nl. Indien er binnen zeven (7) werkdagen door Ohlalaa geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat Ohlalaa ervan uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.
6.2 Tijdens de zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate gebruiken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
6.3 Je stuurt (de) (het) artikel(en) binnen de zichttermijn in de originele verpakking, samen met het ingevulde retourformulier naar het adres wat op het retourformulier staat aangegeven.

Artikel 7. Retourneren
7.1 Je hebt het recht om de geleverde artikelen van Ohlalaa binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren. We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heb je, als koper, vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen, veertien (14) dagen de tijd om het product terug te sturen in de originele verpakking.
7.2 Het retourformulier moet altijd worden meegestuurd. Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier kunnen wij niet in behandeling nemen.
7.3 Je kunt het pakket samen met het ingevulde retourformulier terugsturen naar:
Ohlalaa.nl
Hildegondestraat 21
1402 XG Bussum
7.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor jou.
7.5 Indien goederen gebruikt, gedragen, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.
7.6 Restitutie van de betaalde prijs, exclusief verzendkosten, vindt plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst en controle.
7.7 Indien er betaald is met een cadeaubon of kortingscode zal er een nieuwe cadeaubon of kortingscode worden aangemaakt (er wordt geen geld teruggestort).

Artikel 8. Garantie
8.1 Na de zichttermijn van veertien (14) dagen (artikel 5.1) geeft Ohlalaa twee (2) maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als je niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, kun je een e-mail sturen naar hello@ohlalaa.nl.
8.2 Ohlalaa zal je een passend alternatief voorstellen, maar Ohlalaa besluit voor welke van de volgende opties wordt gekozen: vervanging, of restitutie.
8.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst van (een foto van) het beschadigde artikel en controle.
8.4 Als we het artikel vervangen, kan dat tot veertien (14) werkdagen duren.
8.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als er door jou of anderen wijzigingen aan het product zijn aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 9. Verzorginstructies
De sieraden van Ohlalaa zijn handgemaakt en bestaan uit diverse kostbare materialen. Om ervoor te zorgen dat de sieraden lang mooi blijven, willen wij je graag de volgende verzorginstructies meegeven:
Gold plated - Om de kleur te behouden moet je deze afdoen voor het douchen of zwemmen of als er kans bestaat dat het sieraad op een andere manier nat wordt. Vermijd ook het gebruik van parfum, andere oliën en lotions op de sieraden. Deze producten kunnen namelijk de toplaag van de sieraden beschadigen.

Artikel 10. Copyright
10.1 Alle foto`s en afbeeldingen die worden gebruikt door Ohlalaa zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Ohlalaa mogen foto`s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 11. Geschillen
11.1 Op de overeenkomst en deze algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 5-8-2019.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2020 Ohlalaa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Privacy In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website (www.ohlalaa.nl) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit. Onze gegevens Ohlalaa Hildegondestraat 21 1402 XG Bussum Telefoonnummer: 0645794667 KvK-nummer 32151786 www.ohlalaa.nl hello@ohlalaa.nl Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent. Verwerking persoonsgegevens Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens. Doeleinden Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij onze producten of diensten bij je af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt en voor je account op onze website. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden. Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen geen profielen van je op en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor je kunnen hebben. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht. Persoonsgegevens die wij verwerken Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres Jouw rechten Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar hello@ohlalaa.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar hello@ohlalaa.nl. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Veiligheid Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, wachtwoorden voor elektronische systemen, een beveiligde internetverbinding en back-ups. Bewaring persoonsgegevens Je persoonsgegevens worden na 5 jaar verwijderd. We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven. Cookiebeleid Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. We leggen je graag uit wat cookies zijn, welke cookies we gebruiken en waar deze cookies voor dienen. Wat zijn cookies? Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Google Analytics Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de Safe Harbor principes. Social Media buttons We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal social media buttons. De verschillende social media kanalen gebruiken codes, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes. Wij gebruiken de buttons van Instagram en Facebook. Lees de privacy verklaringen van deze social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen. Uitschakelen en verwijderen Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kan je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Inzagerecht Je hebt het recht om inzicht, correctie en verwijdering van je gegevens te vragen. Wij verwerken geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies. Wij hebben echter geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen. De gegevens die wij door middel van Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar. Mocht je hier toch vragen over hebben, neem dan alstublieft via e-mail contact met ons op. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConzuWijzer. Disclamer Ohlalaa is verantwoordelijk voor alle tekst en beeld op deze website. Zij belooft de informatie op deze website zo actueel, correct en compleet mogelijk te maken en te houden. Het kan echter voorkomen dat je informatie tegenkomt die verouderd, incorrect of incompleet is. Wij zouden het heel erg op prijs stellen als je dit aan ons wil melden via hello@ohlalaa.nl. Op de website wordt, al dan niet door middel van links, ook verwezen naar informatie, producten en diensten verstrekt door derden. De informatie via deze links wordt door Ohlalaa in principe niet op juistheid, volledigheid of actualiteit getoetst. Wanneer je gebruik maakt van de geboden informatie en diensten verstrekt door derden via deze links, doe je dit voor eigen rekening en risico, Ohlalaa is hiervoor niet aansprakelijk. Ohlalaa behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.